Professionel hjemmeside pris?

Hvis det bliver sat lidt på spidsen, kan en hjemmeside pris i dag være alt fra 1.000 til 100.000 kroner. Det kan være lige så svært at købe en hjemmeside, som det er at købe en ny bil, men bilen kan du prøve, inden du køber, det samme er desværre ikke muligt med en hjemmeside.

Hvad koster en bil? Det er et meget åbent spørgsmål, og det er det også, når man spørger hvad en hjemmeside pris er.

Vil du have en bil med automatgear? Skal den have lædersæder? Skal der være varme i sæderne?

Når det kommer til en professionel hjemmeside pris, kunne man på samme måde spørge:

Skal den have et professionelt, responsivt design, så designet er lige så godt på smartphone og tablet, som det er på computeren? Hvis 40% af din trafik kommer fra mobile enheder, er det nok ret fornuftigt at bruge penge på.

Bør du købe en hjemmeside uden løbende support og opdateringer? Du kan starte med at spørge dig selv, om du ville købe en ny bil og aldrig køre den til service? Nej vel.

Vi lever af at sælge professionelle hjemmesider, og hvis du køber din hjemmeside hos os, får du tilknyttet en Branding Manager med mindst 10 års erfaring i reklamebranchen, som styrer dit hjemmesideprojekt fra start til slut.

Selvom en hjemmeside pris kan variere, så har vi alligevel vovet pelsen og lavet tre super gode kvalitetsløsninger til en god pris.

Du kan se vores løsninger i menuen. Alle løsningerne er lavet i WordPress, som er det mest populære og mest brugte CMS (hjemmesidesystem) i Danmark.

Professionelt hjemmesidedesign
Professionel hjemmeside med webshop
Hvem laver online marketing i din virksomhed?